BOULEVARDEN

EN KLASSIKER PÅ AMAGER SIDEN 1938

-OM BOULEVARDEN-

Den 1. januar 2013 blev Boulevard Bodega overtaget af Marianne Skalka Ditlevsen. Med hendes mand, Kenneth Ditlevsen, drives stedet med kærlighed, humor og en åbenhed, som man sjældent finder i dagens Danmark. I 2015 blev "Bodega" strøget og i stedet fødtes "Boulevarden", da man ønskede at bevæge sig nærmere dét "at være en restaurant" fremfor associationen med et værtshus.

På Boulevarden er en frisk bemærkning fra både kok og tjener ikke noget, De skal blive overrasket over, ligesom vores faste klientel af dejlige mennesker fra både nær og fjern, efterhånden kender kutymen her og gerne giver lidt igen. Det er en grundsten i forretningen, at vi har en afslappethed, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det danske køkken er i højsædet på Boulevarden. Det skal være en oplevelse at få et måltid mad på "den gode, gamle, danske måde". Vi må ikke glemme vores stolte, gamle og interessante køkken.

BONUSINFO: 

Nogen vil faktisk mene, at EM i '92 blev vundet på smørrebrød og kølige pilsnere...