Kirsebær Laurbær

En hurtigt voksende stedsegrøn laurbærhæk som en ejendomsgrænse: En laurbærhæk er en smuk hurtigtvoksende, stedsegrøn, grøn hæk, der bruges til høje ejendomsgrænser. Med en kirsebær laurbær hæk kan du være sikker på en smuk fuld og grøn hæk året rundt. Den store blade laurbærhæk (Prunus laurocerasus) fås i den lysegrønne bladfarve (Prunus laurocerasus ‘Novita’), der har blankt løv eller den almindelige Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ eller mørkegrøn smalbladet (Prunus laurocerasus ‘Caucasica’) bladfarve.

Den portugisiske laurbærhæk (Prunus lusitanica ‘Angustifolia’) har små smalle blade og holder sig pænt kompakt og vokser langsommere, som ofte bruges til en smal hæk. Laurbærhæk kan blomstre hvid om sommeren, og hvis du ikke beskærer laurbærhækket, kan den endda producere sorte bær. En laurbærhæk er let at beskære og vedligeholde. Du kan beskære hæklaurbæren to gange om året i beskæringsmånederne april og september, så laurbærhækket får smukke friske udskud.

Laurel fås også som stamme, træform eller som espalier. I perioden fra midten af ​​oktober til midten af ​​maj er laurbærhækket tilgængelig fra åben jord og bar rod. Laurbærhækken fås i krukker året rundt. De bare rod- og klodeplanter er tilgængelige fra midten af ​​september til midten af ​​april, og laurbærhækkene i potter er tilgængelige hele året rundt. Plant laurbærhækket i plantningsjord og beskær hækgen pænt lige efter plantningen.

Sådan opretholder du en laurbærhæk

En laurbærhæk har brug for ekstra ernæring for god (tæt) vækst. Jordens næringsstoffer opbruges inden for få måneder og skal derfor suppleres. Vi anbefaler Pokon Buxus & Hagen Nutrition til dette. Dette produkt indeholder en svamp (mycorrhiza), der er uundværlig for god vækst af hækens rodsystem.

Gød hæk to gange om året: en gang mellem marts og juni og en gang mellem juli og november. Sprøjt jorden våd efter befrugtning for en ekstra hurtig effekt!

Beskær din laurbærhæk for en dejlig vækst. Gør dette mindst en gang om året, men to gange om året er endnu bedre. Første gang du beskærer hæk i marts / april, anden gang inden udgangen af ​​september. Lider din laurbærhæk frostskader om vinteren? Skær derefter straks alle grene af med

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *